A kategórián belül lévő weboldalak:

Állatok fajtái:

Meglepő lehet de még ma is fedeznek fel új fajokat amiket nem mesterségesen kereszteztek. A természet képes utat törni magának ahhoz hogy életben maradjon. Minden nemzetnek megvan a maga őshonos állat fajtája ami a saját éghajlatának megfelelő. Példaképpen: szürke marha, bivaly, juh stb..

Állatok örökbefogadása:

Számos weboldal foglalkozik állatok örökbefogadásával sőt még a magyar fővárosi állatkert is bár itt nem hazavihető a kis kedvenc vagy nagy. Nagy divat lett az állatok örökbe fogadása az állatkertekben. Semmilyen speciális követelménye nincs, csupán egy összeg befizetése ami az állatkertet támogatja. Minden évben megrendezésre kerül az úgynevezett nevelőszülők találkozója ahol megismerhetik egymást a nevelőszülők. Kiemelten hasznos oldal a gazditkeresek.hu.

Kinek érdemes örökbe fogadni akár állatkertből vagy otthonra?

A válasz rendkívül egyszerű: bárkinek. Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mennyi ideje van egy kedvencre akár otthon vagy képletesen. Nagytestű állatokat nem érdemes kis panelekben tartani de ha a gazdinak van ideje többször levinni egy nap akkor nincs semmi akadálya ellenkező esetben csak kínzás lenne az állatnak.


Kiemelt partnereink: